Onze missie en product info

Onze missie is om zorg te dragen voor mens en planeet.

Onze visie is om de massamarkt te leiden door iedereen toegang te geven tot natuurlijke, gezonde en hoogwaardige (cosmetica)producten.

Onze toewijding
Onze toewijding aan de kwaliteit van onze producten is gebaseerd op vier gebieden: kwaliteit, arbeidsveiligheid, milieu en productveiligheid. We denken dat we positieve gevolgen hebben voor onze werknemers en voor de ecologische omgeving, en niet te vergeten hoe belangrijk het is om veilige producten voor onze klanten te ontwikkelen. We werken om ervoor te zorgen dat de vervaardigde cosmetische producten geschikt zijn voor het beoogde gebruik en om ervoor te zorgen dat consumenten niet worden blootgesteld aan risico’s als gevolg van gebreken in hun veiligheid, kwaliteit of werkzaamheid.

Dierproefvrij
Het beleid van Babaria is om geen van onze producten op dieren te testen. Hoewel tests worden uitgevoerd om de veiligheid van het product te garanderen, worden deze tests uitgevoerd op vrijwilligers, aan wie het proces waaraan ze zullen worden onderworpen volledig wordt uitgelegd en te allen tijde onder toezicht staat van een gespecialiseerde arts.

Kwaliteit
Kwaliteit is het hoofddoel van BABARIA en daarom voldoet het aan de goede productiepraktijken van cosmetische producten in elk van de processen, van de ontvangst van de bestelling tot de uiteindelijke verzending, met een onafhankelijke kwaliteitsafdeling uitgerust met de nieuwste technologie om voldoen aan de specificaties van elk van de vervaardigde producten. Bovendien hebben de laboratoria van BABARIA de CERTIFICERING VAN GOOD COSMETIC PRODUCTS MANUFACTURING PRAKTIJKEN (GMP’s) verkregen, waardoor het een van de baanbrekende laboratoria in Spanje is om dit te bereiken.

We zetten ons in voor een duidelijke synergie tussen wetenschap, cosmetica en natuur onder een duidelijk kader van duurzaamheid. Onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling werkt elke dag om vooruit te komen in de zoektocht naar nieuwe troeven en toepassingsvormen, altijd in het kader van duurzaamheid en natuur, als een erkend wetenschappelijk en technisch team in de cosmeticasector. Babaria’s sleutels zijn de vooruitgang in de cosmetische toepassingen van de Aloë Vera- en Rozenbottellijnen, waarbij het erin is geslaagd groenteplanten te combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap.

AENOR-CERTIFICAAT VAN NATUURLIJKE OORSPRONG NATURAL
Bij Babaria blijven we doorgaan op het pad van duurzaamheid en daarom zijn we er trots op dat ons merk een van de eersten is die het AENOR-certificaat van natuurlijke oorsprong voor een groot deel van onze portfolio heeft behaald.

AENOR is een kwaliteitskeurmerk en wereldwijd vertrouwen dankzij zijn transparantie. Dit jaar heeft het een nieuw certificaat van inhoud van natuurlijke oorsprong gelanceerd dat de hoeveelheid natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten bevestigt die in elk product worden gebruikt.

Ons doel in deze periode was om een ​​natuurlijker en duurzamer merk te worden. Enkele van de producten met het hoogste percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 100% vegan zijn: Hydroalcoholic Mineral Gel met 99%, de body line van Body Cream met 96%, Body Milk Vitamine C met 91% en de complete BIO Plastic Free lijn , met 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

VAN GENERATIE TOT GENERATIE

Babaria is een Spaans cosmeticamerk van Berioska SLU, dat producten ontwikkelt die gericht zijn op persoonlijke verzorging, gezondheid en schoonheid voor iedereen. Sinds 1981 zijn we toegewijd aan persoonlijke verzorging met een brede lijn van cosmetische producten voor lichaam, gezicht en haar. We concentreren ons werk op continu onderzoek en innovatie in elk cosmetisch product met de roeping, professionaliteit en enthousiasme van alle mensen die deel uitmaken van het Babaria-team en altijd met strikte kwaliteitscontroles.

WERELDWIJD

Babaria heeft een sterke aanwezigheid van haar producten in meer dan 80 landen over de hele wereld. Zijn expansie in verschillende markten over de hele wereld is gebaseerd op de vaste onafhankelijkheid van externe economische belangen en op de constante herinvestering van de gegenereerde middelen.

Productinfo
De grondstof van Babaria producten is de pure gelei uit de bladeren van de Aloë Vera Barbadensis Miller plant. Babaria lichaamsverzorgende producten zijn voor uitwendig gebruik. Alle Babaria producten zijn dermatologisch getest, voldoen aan de E.U. normen en zijn niet op dieren getest.

Aloë Vera in het kort:
Kwalitatief goede Aloë Vera producten zijn ware vochtoases voor de huid. Het voorziet de huid van vocht, koelt, verzorgt en kalmeert. Belangrijk is, wanneer u Aloë Vera producten koopt, u een kwalitatief goed produkt moet kiezen waar minimaal 20% pure Aloë Vera in verwerkt is. In alle Babaria crèmes zit minimaal 20% pure Aloë Vera. In de Babaria balsem zit zelfs 99% pure Aloë Vera verwerkt! Babaria producten zijn verder verwerkt met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, welke goed zijn voor de huid zoals glycerine, olijfolie en vitamines. Op elke verpakking staat precies omschreven welke ingrediënten met de Aloë Vera gelei zijn verwerkt. De kwaliteit van Aloë Vera producten wordt bepaald door het tijdstip en de manier waarop de gelei uit de Aloë Vera bladeren wordt gewonnen. Alle gelei voor Babaria Aloë Vera producten wordt koud geperst. Dit produktieproces kost meer tijd dan stabiliseren (verhitten), maar komt de kwaliteit van het produkt zeker ten goede.

De Aloë Vera plant:
De Aloë Vera Barbadensis Miller is een cactus-achtige plant, die groeit in de warmere klimaten en is familie van de lelie- en ui-achtige planten. Deze plant groeit op halfdroge tot droge gebieden van subtropische klimaten en kan vele maanden zonder regen. De Aloë Vera is dus aangewezen op de aanmaak van eigen voedingsstoffen en watervoorraden. Doordat de bladeren bijzonder dikwandig zijn, verdampen zij nauwelijks vocht en het binnenste gedeelte van het blad, de gelei, dient als opslag voor water- en voedingsstoffen voor slechtere tijden.

Deze gelei is zeer waardevol voor de huid en wordt als grondstof gebruikt in onze producten. Aloë Vera is een natuurprodukt. Echter, zoals vaak omschreven maar niet bewezen is het geen geneesmiddel. Aloë Vera kan een aanvullende rol spelen in het beheersen van verschillende aandoeningen. Diagnose en therapie van ziektes is uitsluitend voorbehouden aan bevoegde vertegenwoordigers van de gezondheidszorg.

Maar: wordt een blad van de Aloë Vera beschadigd dan geneest deze “wond” vrijwel direct: eerst komt er wat geleiachtig sap uit en binnen een paar minuten vormt dit een beschermlaag, die binnen zeer korte tijd zo vast wordt dat de beschadiging nauwelijks nog te zien is. Ook op de menselijke huid genezen wonden na het aanbrengen van de gel snel en meestal zonder littekens.

Wij begeven ons met onze Babaria productenlijn niet op het terrein van de genezingsproducten maar in eerste instantie op het terrein van verzorgingsproducten: gezichtscrèmes, oogcrème, handcrème, balsem, bodymilk, bodycrème, shampoo, haarmaskers, bad- en douchegel, deodorant, body/baby olie, gezicht reinigingsproducten, lippenbalsem, zonneproducten en de bijzonder verkoelende after suns.

Wij hopen dat u met veel plezier onze site zult bezoeken.
Verder staan wij open voor suggesties; heeft u een leuk idee, een vraag over een product, een opmerking……… mail ons via info@babaria.nl en leg het ons voor.

Met vriendelijke groet,

namens BABARIA.NL

Marian Minnaard
06-13509461